video

Wilma Gudmundsson in gesprek met Martine Zeeman d.d. 8 maart 2024. Voorstelling ‘Swart Wyn’ op internationaal theater- en muziekfestival ‘Suidoosterfees’ in Kaapstad Zuid-Afrika, en de te verwachte productie Gelukzoekers met jongeren in Noordwijk.

Compilatie door Huub Laurens (2023) van het Grieks mythologische verhaal Het Pad van Mercurius uitgevoerd op locatie Landgoed Oud Leeuwenhorst.


Première Het pad van Mercurius zet Landgoed Oud Leeuwenhorst in vuur en vlam

Nick Vink (interview), Stijn Zandbergen (camera) d.d. 19 augustus 2023


Podium: Martine Zeeman over Het pad van Mercurius

Een mooi gesprek van Wilma Gudmundsson met Martine Zeeman over de voorstelling Het pad van Mercurius, de herkomst en de bijzondere samenwerkingen. Een weerspiegeling van de visie van Aan Zee Theaterproducties, d.d. 30 juni 2023


(opname 18 mei 2022)

Noordwijk NU interviewt Nikki Steenvoorden, schrijfster van de voorstelling ’t Weeshuis van de Waarheid. Gemaakt samen met jongeren voor en achter de schermen. Online ontwikkeld in coronatijd. Opgevoerd in Het TheaterHuis.


(opname 5 juni 2020).

Gesprek bij Hanneke Groenteman, Cultuur in actie! Martine Zeeman en Adrie van der Knaap, bestuurslid Museum Engelandvaarders over de samenwerking en voorstelling ‘Wat zou jij doen?‘ die toch in coronatijd is uitgevoerd in De Muze. Aan Zee Theaterproducties kijkt altijd wat kan wél.


(opname 4 juni 2020)

WAT ZOU JIJ DOEN? Een theaterspektakel met een combinatie van o.a. (historisch) filmmateriaal, livemuziek en ontwapenend spel!


(opname 28 dec 2018)

Een voorstelling gemaakt in samenwerking met medewerkers van Estec Esa en opgevoerd op het terrein van Decos Software Development. Theater ontmoet wetenschap.


(opname 14 sept 2016)

Een voorstelling naar het boek ‘Vreemd’ van Bob Rigter, beroemd jazz tenorsaxofonist overleden op 5 februari 2017. Uitgevoerd in Grand Hotel Huis Ter Duin.


(opname 14 feb 2016)

Een voorstelling die de Chileense dichter Pablo Neruda tot leven wekt. Met poëzie, over zijn muzen en zijn vaderland, met dans en verhalen. In Het TheaterHuis.