nieuwsbrief

NIEUWJAARS*DANS*RECEPTIE

Wij nodigen u van harte uit op de Nieuwjaars*Dans*Receptie op zondag 14 januari 2024 in het TheaterHuis, Voorstraat 14.

Nadat we kort met u vooruitkijken op het programma van 2024 wordt de dansvloer vrijgegeven, klinkt muziek vanaf vinyl, en mogen de voetjes van de vloer.

Van 15:00 – 18:00 uur is de deur open.

Vrij toegankelijk voor iedereen. Kom binnen op het tijdstip dat u past. De dansmiddag is een experiment. Het plan is om dit in de toekomst vaker te organiseren, wij hopen u dan wederom te begroeten.


WENS VOOR JULLIE ALLEN

Aan Zee Theaterproducties wenst iedereen

een veilig en vredig 2024 in goede gezondheid!

Britta Blok, Priscilla Goote, Natasja Pylaeva, Mathee Swenne, Marja Vink en Martine Zeeman


VOORUITBLIK

2024 wordt voor Aan Zee Theaterproducties een artistiek jaar waarin vooral verbinding en saamhorigheid gezocht wordt met jongeren in verschillende theaterprojecten rond het thema ‘Gelukzoekers’.


INSPIRERENDE MUZIKALE KERSTWANDELING

In een sfeervol versierd TheaterHuis kon een geïnteresseerd publiek op 10 december 2023 genieten van Oekraïense liederen en populaire kerstsongs. Liza Kalinina stelde een programma samen met drie vrouwen uit de Oekraïense opvang in Noordwijk: Oksana Salivonchyck, Yuliia Golovach en Fediura Ilona.

Tussen de nummers waren er kleine gesprekjes gefaciliteerd door Martine Zeeman met vragen waar de liedjes over gingen en hoe het voor de vrouwen is om hier in Nederland te zijn. Menig bezoeker ging, geïnspireerd door de veerkracht van deze vrouwen, naar een volgend optreden.

Er werd ook weer ruimhartig gedoneerd voor de actie van Yuliia; in totaal € 248,55. Dankuwel.