nieuwsbrief – Gelukzoekers e.a.

Gelukzoekers

De te verwachten productie ‘Gelukzoekers’ bestaat uit een tweeluik, een serie in augustus/september en een serie in december/januari. Voor het script wordt gewerkt met het boek Panorama van Nicolline van der Spek. Een roman over een Noordwijks familiehotel waarin verschillende generaties hun levensgeluk zochten, net als de gasten die tijdens hun vakantie even een ander blikveld aangereikt krijgen. Die zoekende elementen in het boek van destijds vormen de basis voor de nieuwe eigentijdse voorstelling ‘Gelukzoekers’.

Hoe? Dat mag zich nog allemaal uitkristalliseren.


Doe jij mee met de eigentijdse productie ‘Gelukzoekers’?

WE ZOEKEN JONGEREN & STUDENTEN TUSSEN 16 EN 27 JAAR VOOR DEZE THEATER EVENT PRODUCTIE OP LOCATIE.

Nieuwsgierig naar de gehele oproep: klik hier

Aanmelden kan door een mail te sturen aan azt.marja@gmail.com


We staan in magazine LEEF! #41

Niet alleen met de ontwikkelingen rond ‘Swart Wyn’ in Zuid-Afrika, maar ook met het nieuwe bestuur, de gevormde Jongerenraad en de te verwachten voorstellingen ‘Gelukzoekers’. 

Houdt uw brievenbus in de gaten of haal een exemplaar bij een van de uitgiftepunten. De lancering van magazine Leef! #41 is dinsdag 24 maart in Streekmuseum Veldzicht

Ook Podium Bollenstreek heeft een uitzending gewijd aan de plannen van Aan Zee Theaterproducties. U kunt hier het geanimeerde gesprek tussen Wilma Gudmundsson en Martine Zeeman bekijken en beluisteren.

uitzending Podium Bollenstreek


Jongerenraad

Aan Zee Theaterproducties wil de voorstellingen ‘Gelukzoekers’ maken met en door jongeren van 16 t/m 27 jaar. Een groep die per definitie nog zoekende is. Social media beïnvloeden hen in grote mate. Maar hoe blijf je bij jezelf? Wat maak je van jezelf kenbaar en welke onderwerpen houden je bezig? 

Om de scriptschrijvers Eric Went en Martine Zeeman van input te voorzien hebben we drie jongeren met verschillende culturele achtergrond gevraagd en bereid gevonden om in onze Jongerenraad zitting te nemen. De dynamische moderator Hadiatou Barry, de filmgevoelige Nick Vink en de muzikale Liza Kalinina. Zij worden ingezet als experts en zijn betrokken bij de totstandkoming van deze speciale productie ‘Gelukzoekers’ op het gebied van puberbrein, communicatie en inhoud.


 Nieuw bestuur en aanvullend comité

De ontmoeting van Martine met Vivian Kleynhans in Zuid-Afrika was op haar Seven Sisters Winefarm in Stellenbosch. Het toeval wil dat het nieuwe bestuur en aanvullend comité ook uit zeven vrouwen bestaat.

foto: Thomas Steenvoorden, vlnr: Marja Vink, Britta Blok, Mathee Swenne, Martine Zeeman, Priscilla Goote, Natasja Pylaeva en Barbara Bulten