vrienden blijven vrienden

Onze donateurs noemen we Vriend van Zeep. Als Vriend van Zeep toont u uw warm hart voor theatercultuur in Noordwijk en draagt u bij aan jeugd-, jongeren- en volwassenentheater in Noordwijk en omstreken.

Stichting Zeep aan Zee biedt een podium aan iedereen van 5 tot 95 jaar met theaterambities. Het jeugd- en jongerentheater staat daarin centraal, maar Zeep aan Zee is ook een broedplaats voor allerlei soorten en vormen van theater. Martine Zeeman geeft voor Zeep aan Zee haar cursussen en workshops in het TheaterHuis en vindt mogelijkheden een gevarieerd theateraanbod te creëren op allerlei locaties in en rondom Noordwijk.

Om Vriend van Zeep te worden, neemt u contact met ons op of maakt u uw bijdrage direct over op het onderstaande rekeningnummer. De stichting informeert u als Vriend van Zeep een paar keer per jaar en nodigt Vrienden en vrijwilligers eens per jaar uit voor een speciaal Vriendelijke activiteit in het TheaterHuis.

De basisbijdrage per jaar is 25 euro, maar een hoger bedrag is meer dan welkom. Omdat de stichting de culturele ANBI status heeft, zijn uw donaties aftrekbaar van de belasting.

U kunt uw bijdrage overmaken op rekeningnummer: NL94 RABO 0376 9463 77 ten name van Stichting Zeep aan Zee onder vermelding van uw naam en e-mailadres.