Gelukzoekers 2024

Gelukzoekers

In 2024 maakt Aan Zee Theaterproducties op twee momenten in het jaar voorstellingen, getiteld Gelukzoekers. Met en door jongeren van 16 t/m 27 jaar. Een groep die per definitie nog zoekende is, wat door social media in grote mate wordt beïnvloed. Maar hoe blijf je bij jezelf? Maak je jezelf kenbaar en welke onderwerpen houden je bezig?

Voor het script wordt gewerkt met het boek Panorama van Nicolline van der Spek.
Een roman over een Noordwijks familiehotel waarin verschillende generaties hun levensgeluk zochten,
net als de gasten die tijdens hun vakantie even een ander blikveld aangereikt krijgen. Die zoekende
elementen in het boek van destijds vormen de basis voor nieuwe eigentijdse voorstellingen
Gelukzoekers.

Hoe? Dat mag zich nog allemaal uitkristalliseren.

Jongerenraad

Om de scriptschrijvers Eric Went en Martine Zeeman van input te voorzien hebben we vier jongeren met verschillende culturele achtergrond gevraagd en bereid gevonden in de Jongerenraad zitting te nemen.

De veelzijdige Rafael Dulfer, de dynamische moderator Hadiatou Barry, de filmgevoelige Nick Vink en de muzikale Liza Kalinina. Zij worden ingezet als experts en zijn betrokken bij de tot standkoming van deze speciale productie op hetgebied van puberbrein, communicatie en inhoud.

Samenwerkingen

Met diverse organisatie is Aan Zee Theaterproducties in gesprek om jongeren te betrekken bij de totstandkoming van de productie Gelukzoekers. Ken of ben jij een jongere en nieuwsgierig wat jouw rol of bijdrage kan zijn of worden? Voor- of achter de schermen. Meld je dan aan bij azt.marja@gmail.com.